Umesto Stojanovića, Miloš Kostić vodi Zvezdu u Odesi

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jul.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto Stojanovića, Miloš Kostić vodi Zvezdu u Odesi

Igrače Crvene zvezde će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca sa klupe predvoditi trener Miloš Kostić, koji će zameniti suspendovane Slavišu Stojanovića i Bratislava Živkovića, saopštio je beogradski klub.
(FOTO: Žurnal)
Zbog isključenja (Slaviše Stojanovića) na meču protiv IBV-a na Vestmanejaru, odnosno iste sankcije Bratislavu Živkoviću zbog protesta u Beogradu u prvom susretu istih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << timova, ekipu Crvene zvezde u duelu sa Černomorecom predvodiće pomoćnik Miloš Kostić – navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu kluba.
Dodaje se da je disciplinska komisija UEFA kaznila trenere Zvezde zabranom jedne utakmice vođenja ekipe.
Kostić koji se priključio stručnom štabu Slaviše Stojanovića pre nekoliko dana neočekivano će debitovati u ulozi prvog trenera – navodi se u saopštenju.
Meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između ukrajinskog predstavnika Černomorec i Crvene zvezde igra se sutra u Odesi od 18.15 minuta.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umesto Stojanovića, Miloš Kostić vodi Zvezdu u Odesi

Izvor: Studio B, 31.Jul.2013

Fudbalere Crvene zvezde će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Černomoreca sa klupe predvoditi trener Miloš Kostić, koji će zameniti suspendovane Slavišu Stojanovića i Bratislava Živkovića, saopštio je beogradski klub. .."Zbog isključenja (Slaviše Stojanovića)...

Nastavak na Studio B...

UEFA suspendovala Stojanovića, Kostić vodi Zvezdu u Odesi

Izvor: Press, 31.Jul.2013

Stojanović je suspendovan zbog isključenja na meču protiv IBV-a na Islandu prošle nedelje a Živković zbog protesta na Marakani u prvom susretu istih timova. Njih dvojica kažnjeni su sa po jednom utakmicom od strane Disciplinske komisije UEFA.. Zvaničnu odluku UEFA klub je dobio u prepodnevnim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.