Kostadin Terzić se odrekao plate u Zvezdi

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 18:54

Kostadin Terzić se odrekao plate u Zvezdi

Od početka aprila Kostadin Terzić, sin generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, novi je član kluba iz Ljutice Bogdana.

On je dobio posao da bude pomoćnik poslovnog direktora kluba Marka Petrovića, što nije baš naišlo na dobar odjek u zvezdaškoj javnosti.

Ipak, Kostadin Terzić je odlučio da se odrekle plate od 800 evra na mesečnom nivou i taj novac je preusmerio na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << račun omladinske škole, prenosi "Telegraf".

Takođe, isti izvor navodi da je i svoj stan stavio pod hipoteku kako bi pomogao Crvenoj zvezdi da reši problem UEFA licence za sledeću sezonu.

Dakle, posle dve godine boravka u Fudbalskom savezu Srbije, Kostadin Terzić će u Ljutice Bogdana raditi volonterski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.