“Kosovar” ne dolazi u Beograd na duel Zvezdi?

Izvor: Vesti-online.com, 22.Okt.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kosovar” ne dolazi u Beograd na duel Zvezdi?

Crvena zvezda je pobedom protiv Galatasaraja u Istanbulu zalečila rane dobijene posle poraza od Darušafake u Beogradu i euforija pred duel sa Barselonom već je počela da trese crveno-bele.

Slabe partije Katalonaca na startu sezone daju nadu timu Dejana Radonjića, a dodatni stimulans mogla bi da bude i povreda jednog od najboljih igrača Barselone Džastina Doelmana koji je u duelu sa Fenerbahčeom doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << povredu zgloba.

Novopečeni reprezentativac “Kosova”, inače Amerikanac, povredio se u poslednjoj deonici i nije se vraćao u igru što implicira da se radi o ozbiljnom problemu. Ako tome dodamo da je i Huan Karlos Navaro u problemu sa povredom, kao i Peteri Koponen jasno je da šanse Zvezde nikad nisu bile veće kada su u pitanju dueli sa Barselonom.

Meč 3. kola Evrolige na programu je u sredu, sa početkom od 19 sati, a igraće se u Kombank areni.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.