Košarkašice Studenta poražene, ali ostale u sigurnoj zoni

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Studenta poražene, ali ostale u sigurnoj zoni

Iako su do četiri i po minuta pre kraja imale prednost (68:66), košarkašice niškog Studenta nisu uspele da pobede favorizovanu Crvenu zvezdu na svom terenu pošto su poražene rezultatom 79:72 (17:27, 20:13, 16:18, 26:14) u 16. kolu Prve lige. Do kraja osnovnog dela Prve lige ostala su još dva kola, a Nišlijke su i dalje sa šansom za opstanak.

Nakon odlične prve četvrtine niške ekipe, Beograđanke >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su pokušavale da umanje zaostatak i ta "jurnjava" je trajala do poslednje deonice. Nišlijke su vodile sa 68:66 četiri i po minuta pre kraja, ali je serijom 4:0 Zvezda izjednačila i preokrenula, a do kraja i sačuvala prednost.

Posle 16. kola Student je na osmoj poziciji, koja osigurava plej-of i opstanak.

Do kraja su ostala još dva kola, a u narednom Nišlijke igraju u Kraljevu protiv istoimene ekipe, trenutnog lidera šampionata.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Liverpul igra za ulazak u istoriju Premijer lige

Izvor: B92, 24.Feb.2020

Fudbaleri Liverpula dočekaće Vest Hem u poslednjem meču 27. kola engleske Premijer lige...Šampion Evrope igra neverovatno ove sezone – na 26 utakmica zabeležili su čak 25 pobeda i samo jedan remi, bez poraza...U ponedeljak će imati priliku da se upišu u istoriju Premijer lige...Ekipa Jirgena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.