Košarkašice Crvene zvezde pobedom nad Art Basketom u Čairu osvojile Kup

Izvor: JužneVesti.com, 13.Mar.2022, 10:43

Košarkašice Crvene zvezde pobedom nad Art Basketom u "Čairu" osvojile Kup

Posle završnice Kupa Radivoja Koraća Grad Niš bio je domaćin i ekipama u ženskoj konkurenciji, a trofej u najmasovnijem takmičenju, baš kao i pre 3 nedelje, pripao je ekipi Crvene zvezde. Crveno-beli tim u finalu je bio bolji od Art Basketa rezultatom 90:71 (23:18, 25:20, 19:23, 23:10).

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Završen Kup „Milan Ciga Vasojević“ trijumfom Crvene zvezde

Izvor: JUGpress.com, 13.Mar.2022

NIŠ..Košarkašice Crvene zvezde pobednice su Kupa „Milan Ciga Vasojević“. U finalnoj utakmici na Čairu pobedile su ekipu Art Basketa i nose pehar iz Niša...Niš je opravdao poverenje dobrog domaćina organizacijom završnog nacionalnog takmičenja i nada se novim susretima sa košarkašima i...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.