Košarkaši Zvezde počeli pripreme za novu sezonu

Izvor: RTS, 19.Avg.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde počeli pripreme za novu sezonu

Košarkaši Crvene zvezde započeli su pripreme za novu sezonu okupljanjem jedne grupe igrača, saopštio je srpski i regionalni šampion.
Kako se navodi, prva od tri grupe prvotimaca okupila se u prostorijama na Čukaričkoj Padini, gde su obavili detaljne preglede, analize i testiranja pod nadzorom klupskog lekara Nebojše Mitrovića.

Prvu grupu predvodio je kapiten Branko Lazić, a pored >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << njega tu su bili i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Stratos Perperoglu, Nemanja Nenadić, Boriša Simanić, Filip Čović i Majkl Odžo.
Kako stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana, svi igrači su pokazali zavidne rezultate na testiranjima jer su pored zasluženog odmora, pauzu između dve sezone iskoristili i za individualan rad, sledeći plan koji im je pripremio stručni štab.
Prvi trening zakazan je za četvrtak, a pripremne utakmice započinju već 1. septembra.
U utorak i sredu će još dve grupe igrača obaviti neophodna testiranja i preglede, a do kraja tekuće nedelje očekuje se da sastav Zvezde bude kompletan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde počeli pripreme za novu sezonu

Izvor: B92, 19.Avg.2019

Košarkaši Crvene zvezde započeli su pripreme za novu sezonu okupljanjem jedne grupe igrača, saopštio je srpski i regionalni šampion...Kako se navodi, prva od tri grupe prvotimaca okupila se u prostorijama ordinacije ’’Vita Maxima’’ na Čukarickoj Padini, gde su obavili detaljne preglede,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.