Košarkaši Zvezde izgubili od Nižnjeg u Rusiji

Izvor: Studio B, 15.Jan.2014, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde izgubili od Nižnjeg u Rusiji

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u gostima od ruske ekipe Nižnji Novgorod sa 86:75 (20:20, 20:22, 22:14, 24:19), u drugom kolu Grupe L druge faze Evrokupa.

Crveno-beli su tako zabeležili prvi poraz u grupi, posle prošlonedeljne pobede nad Bilbaom u Beogradu. Zvezda će u narednom kolu dočekati dočekati Panionios u sredu, 22. januara.   

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Demarkus Nelson sa 22 poena, Ivan Radenović postigao je 14, a Čarls Dženkins >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 11. Nižnji je predvodio Luk Babit sa 25 poena.   

Prva četvrtina prošla je u izjednačenoj igri, a Nižnji je u drugoj stekao sedam poena prednosti. Međutim, Zvezda je tada napravila seriju 14:0 i preokrenula rezultat.  Domaćin je do kraja poluvremena uspeo da prekine seriju beogradskog kluba i na odmor otišao sa dva poena zaostatka. Prvo poluvreme obeležili su plejmejker Zvezde Demarkus Nelson, koji je imao 13 poena i krilo ruske ekipe Luk Babit sa 15 poena. 

Nižnji se na početku drugog poluvremena serijom 8:0 "odlepio", a Zvezda je samo u jednom trenutku smanjila na tri poena zaostatka. Rusi su u poslednjem periodu povećavali prednost i na kraju trijumfovali sa 86:75.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.