Košarkaši Zvezde izbačeni iz Pionira, dužni 17 miliona

Izvor: Glas javnosti, 16.Nov.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde izbačeni" iz "Pionira", dužni 17 miliona

BEOGRAD- Tri decenije, Hala "Pionir" je košarkašima Crvene zvezde bila druga kuća, ali nastupila su neka druga vrmena i crveno-beli moraju da potraže novu adresu. Zbog neizmirenih dugova, tim Zvezde  je napustio "Pionir" da bi trenutno mesto pod suncem našao u Sportskom centru "Kovilovo". Klub sa Malog Kalemegdana u "Pioniru" će igrati samo mečeve NLB lige.

Kao po navici, na jednu dobru vest, na Mali Kalemegdan stižu dve loše. Tako je bilo i ovog puta.  Dan posle prve pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u NLB ligi nad evroligašem Cibonom, košarkaši Crvene zvezde, zbog neizmirenih dugovanja, moraće da napuste Halu "Pionir".

Generalni menadžer Crvene zvezde, Mirko Pavlović naglasio je da klub trenutno nema novca da izmiri obaveze.

- Mi trenutno nemamo 17 miliona dinara. To je dug koji smo nasledili i mi ga kao Uprava priznajemo, kao i sve ostale dugove. Znam da je ekonomska situacija u zemlji teška, da 'Pionir' zbog našeg duga nije imao da plati grejanje. Hvala Sportskom centru 'Kovilovo', koji nam je u ovom teškom trenutku izašao u susret- rekao je Pavlović u izjavi za Mondo.

On je dodao da je uveren da je ta selidba iz "Pionira" privremena i izrazio nadu da će klubu, osim grada, pomoći još neko.

- Eh, da i drugi u ovom društvu imaju sluha za Zvezdu kao što to ima naš grad, mi bismo sigurno isplivali iz ogromnih finansijskih problema. Ali, Crvena zvezda nije samo klub iz Beograda, već klub za koji navija više od pola Srbije, pa se nadam da će se neko setiti da u ovoj državi postoji i Crvena zvezda, a ne samo naše komšije kojima je stigla finansijska podrška sa mnogo strana- poručio je Pavlović.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.