Košarkaši Zvezde gosti Ulma

Izvor: RTS, 07.Nov.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Zvezde gosti Ulma

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19.30 gosti su nemačkog Ulma u utakmici šestog kola Evrokupa. Crveno-beli žele da i na ovom gostovanju ostvare novu pobedu i sačuvaju vodeće mesto u grupi A.
Košarkaši Crvene zvezde su u prvoj utakmici na svom terenu nadigrali Ulm sa 88:73 (28:21, 18:22, 16:16, 26:14), u okršaju na otvaranju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evro sezone.

"Očekuje nas utakmica sa specifičnim timom, koji tokom meča ume da igra i sa dve 'četvorke', koja puno šutira i preuzima u odbrani. Moramo biti spremni i za to, jer to su delovi njihove igre, koja je mnogo brža i agresivnija u njihovoj dvorani. Moramo da iskontrolišemo 40 minuta, što ne znači da mi treba da usporavamo igru, zna se da i Zvezda voli da igra brzu igru u tranziciji, ali što se tiče koncentracije tu moramo da budemo dobri", rekao je Trener Zvezde Milan Tomić pred put u Nemačku. 
Iako na gostujućem terenu, crveno-beli se smatraju favoritom u ovom meču, jer za sobom imaju niz pobeda ostvarenih u nekoliko takmičenja uz samo jedan poraz i trenutno su prvi u grupi sa skorom 4-1.
Na drugoj strani Ulm je sa dve pobede i tri poraza pretposlednji na tabeli grupe u kojoj su još i Galatasaraj, Breša, Andora i Monako.
Utakmica između Ulma i Crvene zvezde počinje od 19.30 u "Ratiofarm areni".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.