Tomić pred Ulm:  I Zvezda voli brzu igru

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić pred Ulm: I Zvezda voli brzu igru

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić ističe, pred meč sa Ulmom, da svaka ekipa u Evroligi, Evrokupu, pa i FIBA ligi šampiona ima svoj kvalitet i vrednost.

Crveno-beli su u utorak otputovai u Nemačku, gde ih u sredu očekuje meč šestog kola Evrokupa grupe A protiv ekipe Ulma.

Crvena zvezda je prva na tabeli sa skorom 4-1, dok je Ulm pretposlednji sa 2 pobede i 3 poraza, ali i realnim šansama da se kroz narednih 5 utakmica domogne Top >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 16 faze.

Srpski šampion slavio je 88:73 u dvorani „Aleksandar Nikolić".

"Očekuje nas utakmica sa specifičnim timom, koji ume da igra i sa dve "četvorke”, koji mnogo šutira i preuzima u odbrani. Moramo biti spremni i za to, jer to su aspekti igre u kojima su mnogo brži i agresivniji u svojoj dvorani. Treba da iskontrolišemo  dešavanja na terenu svih 40 minuta, što ne znači da mi treba da usporavamo igru. Zna se da i Zvezda voli da igra brzo u tranziciji, ali što se tiče koncentracije tu moramo da budemo dobri”, rekao je Tomić.

Ulm je u prethodnih sedam dana zabeležio dve pobede, u Evrokupu i Bundesligi.

"Svaka ekipa, u Evroligi, Evrokupu, pa i FIBA ligi šampiona ima svoj kvalitet i vrednost. Nema lake utakmice. Pogledajte samo rezultate prethodnog vikenda? Fuenlabrada je savladala Barselonu, Andora koja je u našoj grupi Evrokupa, pobedila je Real u Madridu. Protiv bilo koga da igraš, moraš da budeš spreman”.

Ognjen Dobrić se oporavio od lakše povrede i jakog udarca koji je zaradio u derbiju protiv Cedevite.

Utakmica Ulm – Crvena zvezda igra se u sredu u „Ratiofarm Areni" od 19.30 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.