Izvor: RTS, 10.Dec.2022, 12:03

Košarkaši Zvezde domaćini Mornaru u ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju tim Mornara u utakmici 10. kola ABA lige. Duel u dvorani “Aleksandar Nikolić“ počinje u 18 časova, a njegov tok možete pratiti i na našem portalu.
Košarkaši crveno-belih su u vrlo uspešnoj seriji od osam vezanih pobeda, uključujući i slavlje u derbiju sa Partizanom u prvom evroligaškom susretu, i nameravaju da nastave tu seriju.

Na drugoj strani, Mornar je u prošlom kolu ubedljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nadigrao Split sa 104:88 i nada se da će pobednički niz nastaviti i na gostovanju.
Zvezda se smatra favoritom u ovom duelu ali je njihov trener bio vrlo oprezan u izjavama pred meč.
"Očekuje nas utakmica sa vrlo opasnom ekipom, koja ima izvanrednu tranziciju i odlične šutere, jasno je da će nam biti veoma teško. Ovom prilikom kada pričamo o ekipi Mornara moram da pomenem braću Pavićević koji su podigli nivo košarke u Baru i Crnoj Gori i njihov rad je zaista za divljenje", izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović dan pre utakmice.
Crvena zvezda je ostvarila sedam pobeda u dosadašnjem delu sezone i jedan poraz, dok Mornar ima četiri pobede i pet poraza.
Večerašnja utakmica je 16. okršaj Zvezde i Mornara u ABA ligi a crno-beli vode u međusobnim duelima sa 13 pobeda i dva poraza.
Utakmica Crvene zvezde i Mornara u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinje u 18 časova, a njen tok možete pratiti i na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.