Kosanoviću laknulo posle pobede u Šapcu

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanoviću laknulo posle pobede u Šapcu

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da je njegova ekipa upisala veoma važnu pobedu protiv Mačve i dodao da je optimista kada je reč o nastavku sezone.
Kvota u kladionici MaxBet na igru DP2 (dupla pobeda) na meču Napredak – Crvena zvezda je 2.45. Utakmica se igra u nedelju od 16 časova u Kruševcu.
Važna pobeda za nas sa mnogo aspekata. Mačva se u poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << podigla i verujte mi da nikome više neće biti lako da ovde osvaja bodove. Težak je ovo teren i nimalo nije bilo lako doći do trijumfa – rekao je Kosanović, prenosi klupski sajt Nišlija.
Fudbaleri Radničkog pobedili su Mačvu u gostima sa 1:0 u 11. kolu Super lige Srbije. Strelac gola vrednog tri boda za Nišlije bio je Stefan Mihajlović u 63. minutu. Kosanović je naveo da je zadovoljan igrom svoje ekipe i dodao da trijumf od 1:0 ne odražava pravi odnos snaga na terenu.
Imali smo puno šansi da ranije rešimo ovaj susret, ali ih nismo iskoristili. Dva puta smo pogadjali okvir gola, a na kraju je odlučio taj jedan pogodak Mihajlovića. Nakon silnih promašenih šansi imali smo nekoliko minuta praznog hoda gde su mogli da nas kazne, ali smo uspeli da ostanemo fokusirani u defanzivi.
Trener Radničkog je naveo da njegova ekipa posle ove pobede mnogo rasterećenija dočekuje predstojeću pauzu u prvenstvu.
U svakom slučaju ovo su tri mnogo bitna boda za nas. Vratili smo se na pobednički kolosek, izgledali smo dobro tokom većeg dela meča, tako da predstojeću pauzu dočekujemo dosta rastrećeniji. Sada imamo dve nedelje za žestok rad, očekuje i da nam se vrate povredjeni igrači, tako da sam optimista po pitanju našeg nastavka sezone – rekao je Kosanović.


The post Kosanoviću laknulo posle pobede u Šapcu appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosanović: Vratili smo se na pobednički kolosek

Izvor: B92, 05.Okt.2019

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da je njegova ekipa upisala veoma važnu pobedu protiv Mačve...On je dodao da je optimista kada je reč o nastavku sezone..."Važna pobeda za nas sa mnogo aspekata. Mačva se u poslednje vreme podigla i verujte mi da nikome više neće...

Nastavak na B92...

Katastrofa Sitija, Liverpul pobegao na plus osam!

Izvor: 011vodič.com, 06.Okt.2019, 17:09

Neverovatne utakmice danas u Premijer ligi. Videli smo ubedljivu pobedu Čelsija, ali sva pažnja je usmerena na aktuelnim šampionima koji po svemu sudeći lagano posustaju u pohodu ka novoj. Naime, ekipa Mančester sitija upisala je već drugi poraz ove sezone.. Kvota kladionice MaxBet na igru 3+...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.