Konačno, Janković slobodan!

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno, Janković slobodan!

Kako je preneo poznati košarkaški novinar Vladan Tegeltija, od večeras je Stefan Janković slobodan igrač u izboru nove sredine.

Gotovo je.

Stefan Janković je dobio papire, od danas je zvanično slobodan igrač i slobodan je u izboru nove sredine.

Momak koji je prethodne sezone branio boje Crvene zvezde mts, sada može da bira naredni klub, a uskoro bismo mogli i da saznamo gde će nastaviti svoju karijeru.

Večeras je popularni novinar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vladan Tegeltija objavio na svom "Instagramu" da je arbitražni sudija FIBA doneo odluku da je Janković slobodan igrač od 16. jula nakon dokumentacije koju je dobio od strane KK Crvena zvezda i od agenta.

Janković se dovodio u vezu sa crno-belima u prethodnom periodu, pa ga mnogi već vide u Partizanu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiba odlučila: Janković slobodan igrač

Izvor: RTS, 15.Okt.2018

Nakon odluke arbitražnog suda Fibe, na čelu sa sudijom Šindlerom, Stefan Janković je raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom i postao slobodan igrač. . Arbitražna komisija Fibe je odluku donela nakon pregledane dokumentacije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.