Fiba odlučila: Janković slobodan igrač

Izvor: RTS, 15.Okt.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiba odlučila: Janković slobodan igrač

Nakon odluke arbitražnog suda Fibe, na čelu sa sudijom Šindlerom, Stefan Janković je raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom i postao slobodan igrač.
Arbitražna komisija Fibe je odluku donela nakon pregledane dokumentacije agentovog igrača i KK Crvena zvezda.

Fibina odluka o Jankovićevom statusu je pravosnažna, što znači da na nju nema prava žalbe.
Janković, koji ima 25 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je nakon četiri godine provodenih na koledžima Mizuri i Havaji profesionalnu karijeru započeo u Majami hitu, koji ga je poslao u razvojnu NBA ligu, gde je proveo dve sezone, pre nego što je prošle godine potpisao za Crvenu zvezdu.
Partizan je već duže vreme zainteresovan za Jankovića, a interesaovanje je pokazala Fuenlabrada, ali brojni mediji su preneli da bi španski klub bio samo usputna stanica na putu do Partizana.  

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Fiba potvrdila - Stefan Janković slobodan igrač

Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2018

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović nije krio: crno-beli su zainteresovani za Stefana Jankovića, ali samo ako uspe da raskine ugovor sa Crvenom zvezdom i čistih papira pređe u tabor večitog rivala. To se još nije desilo i pitanje je hoće li, ali prvi preduslov je ispunjen. Arbitraženi sud...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.