Kome su otišli glasovi Zvezdinog fudbalera?

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome su otišli glasovi Zvezdinog fudbalera?

Fudbaler Crvene zvezde koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Aberdinu imao je pravo glasa u izboru za najboljeg igrača sveta. Evo kome su otišli glasovi Džoša Parkera.

Kapiteni fudbalskih reprezentacija čiji se Savezi nalaze pod okriljem FIFA imali su zadatak da daju svoje glasove kolegama za koje veruju da su obeležili 2015. godinu.

Tako je pravo glasa imao i fudbaler Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezde Džošua Parker koji je dospeo u poziciju da bira zahvaljujući tome što nosi kapitensku traku u reprezentaciji Antigve i Barbude.

Momak koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Aberdinu procenio je da je najbolji fudbaler sveta u 2015. godini bio napadač Bajerna - Robert Levandovski!

Poljkom internacionalcu Džošua Parker je namenio maksimalnih 5 poena, dok je na drugo mesto stavio Brazilca Nejmara i dodelio mu 3 poena.

Osvajaču "Zlatne lopte" Lionelu Mesiju fudbaler Crvene zvezde dodelio je jedan poen a Kristijano Ronaldo je ostao bez podele kada je Džoš Parker u pitanju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.