Kolumbijac poručio: Ne dolazim u Zvezdu

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 13:52

Kolumbijac poručio: Ne dolazim u Zvezdu

Kolumbijski fudbaler Mateo Kasijera poručio je da neće postati igrač Crvene zvezde naredne sezone.

Crvena zvezda je istakla da je zainteresovana za usluge kolumbijskog napadača Matea Kasijeru, o čemu smo već pisali.

O potencijalnom dolasku u redove srpskog šampiona, rekao je:

"Video sam u medijima da me Zvezda hoće. Trenutno sam fokusiran samo na Zenit, srećan sam ovde, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to je najvažnije. Sigurno ću ostati u Zenitu i sledeće sezone, ne želim da idem na leto. Moja porodica je srećna ovde, volim Rusiju, trenira me najbolji trener u zemlji, osećam se ovde zaštićeno", rekao je Kasijera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kolumbijac poručio da ne želi u Zvezdu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Maj.2023

Nema Kasijera nameru da napušta Zenit Kolumbijski napadač Mateo Kasijera poručio je da će i sledeće sezone ostati u Zenitu, što znači da od njegovog potencijalnog dolaska u Crvenu zvezdu neće biti ništa! Kasijera je i pre letošnjeg odlaska u Sankt Peterburg bio na meti crveno-belih koji su nedavno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.