Kolašinac oborio rekord Srbije u bacanju kugle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac oborio rekord Srbije u bacanju kugle

Srpski atletičar Asmir Kolašinac oborio je državni rekord u bacanju kugle, pošto je na Novogodišnjem mitingu Crvene Zvezde, koji je održan danas u Atletskoj dvorani, bacio kuglu 21,06 metara.

Dosadašnji rekord je takođe bio u njegovom vlasništvu i iznosio je 20,91.

"Nakon Svetskog prvenstva u Dohi i problema koje sam imao, nisam želeo da pravim pauzu. Taj problem me je nekoliko puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do sada skupo koštao i nisam prestao da radim na njemu dok ga nisam rešio. Rezultatom sam zadovoljan i sad je vreme da podižem formu za Svetsko prvenstvo u Kini u martu", rekao je Kolašinac.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.