Kinzi posle paklenog debija: Zvezda će tek pokazati koliko vredi!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinzi posle paklenog debija: Zvezda će tek pokazati koliko vredi!

"Pogledao sam nekoliko utakmica pre nego što sam došao, odradio i trening... Vidi se da je ekipa dobro trenirana, da je to skup mladih, talentovanih i kvalitetnih momaka na svim pozicijama, od plejmejkera do centra"

Došao je u poslednjem trenutku prelaznog roka, odradio jedan trening i ostavio dobar utisak u svom debiju u dresu Crvene zvezde. A novom šuteru crveno-belih Tarensu Kinziju samo jedan pogođeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šut falio je da postane novi heroj navijača u tesnom porazu od Cedevite usred Pionira (79:80). Ipak, ono što je najviše zaintrigiralo sve jeste činjenica da je Kinzi nekadašnji igrač Partizana, sada najljućeg gradskog rivala...

„Atmosfera u Pioniru je uvek odlična. Sviđaju mi se koševi, a kada ste na parketu bukvalno možete osetiti atmosferu... Dobar je osećaj vratiti se na ovo mesto. Nisam se uopšte koncentrisao na to kakvu ću dobrodošlicu imati, već isključivo na to kako da svojom dobrom igrom doprinesem pobedi Crvene zvezde. Ali, dobio sam toplu dobrodošlicu i zahvalan sam navijačima na tome“, rekao je Kinzi posle meča.

Američki šuter je potom objasnio šta se dogodilo u samom finišu utakmice, kada je upravo on imao šut za pobedu, ali nije uspeo...

„Lopta je došla kod mene, bilo je manje od pet sekundi na semaforu. Našao sam se na toj strani, a lopta je mogla da se odbije kod bilo koga...“

On je potom dao i svoje mišljenje o novim saigračima, klubu, treneru...

„Pogledao sam nekoliko utakmica pre nego što sam došao, odradio i trening... Vidi se da je ekipa dobro trenirana, da je to skup mladih, talentovanih i kvalitetnih momaka na svim pozicijama, od plejmejkera do centra. Svi imaju svoje kvalitete, a ja sam siguran da će tek pokazati da vrede i koliko“.

Crvenu zvezdu već u petak čeka vrlo težak evroligaški okršaj sa Fenerbahčeom u Pioniru...

„Biće to jako nezgodna utakmica za nas. Oba tima moraće da budu na visini zadatka, da budu maksimalno koncentrisani i naprave što manje grešaka. Trener Željko Obradović napravio je veliki posao, a ovaj tim gotovo i da nema slabe tačke u ovom trenutku. Zato je potrebno da nadigrate Fenerbahče u svim segmentima igre, ako želite da pobedite. Jedan skok, jedan šut, to će odlučiti...“.

Ono što je posebno zanimalo novinare jeste činjenica da će se Kinzi ponovo sastati sa Bogdanom Bogdanovićem u Pioniru, ali ovog puta na suprotnim stranama.

„Bogdan je moj brat, stalno igramo jedan protiv drugog otkako smo otišli iz Partizana. I on i ja smo veliki takmičari u duši i osećaj će biti isti kao kada igram protiv Džejmsa Vajta iz Cedevite, ili bilo kog drugog bivšeg saigrača“.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Kinzi: Nije ušla, nažalost...

Izvor: B92, 05.Jan.2016, 13:28

Tarens Kinzi debitovao je u dresu Crvene zvezde i ostavio je odličan utisak, ali veče je pokvario poraz crveno-belih od Cedevita 80:79...“Lepo je vratiti se u Pionir, volim ove koševe, ovaj parket, atmosfera je bila sjajna i zaista je dobar osećaj. Dobio sam toplu dobrodošlicu od navijača i hvala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.