Kinezi poslali ponudu za Boaćija, Zvezda još neodlučna

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2018, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kinezi poslali ponudu za Boaćija, Zvezda još neodlučna

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći nalazi se pred selidbom u Kinu.

Fudbaler iz Gane je tokom januarskog prelaznog roka bio dovođen u vezu sa brojnim klubovima, ali je zbog povrede na pripremama ostao u Ljutice Bogdana. Sada je stigla ponuda od neimenovanog kineskog kluba vredna 5,5 miliona evra, piše mozzartsport.com.

Ponuda je zadovoljila mnoge u klubu jer bi sa obeštećenjem za Boaćija rešili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve finansijske probleme do juna. Ipak, u klubu još vagaju da li da pristanu na tu ponudu. Iako su ispali iz Lige Evrope, sada je prioritet osvajanje titule u Superligi. Crveno-beli ne žele da im se ponovi prošla sezona kada su bili prvi do pred kraj, a onda titulu prepustili Partizanu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.