Dan odluke u Zvezdi: Šta sa Boaćijem?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan odluke u Zvezdi: Šta sa Boaćijem?

Crveno-beli imaju na stolu ponudu za golgetera iz Gane. Vremena za razmišljanje više nema.

Ide li Ričmond Boaći ili ostaje?

Ovo pitanje je tokom zime najčešće postavljano u krugovima oko Crvene zvezde, a danas bi konačno moglo da dobije i definitivan odgovor.

Uprkos pričama da se za Ričmonda Boaćija interesuju Ren, Čelsi, VBA, Hadersfild, Kristal Palas, Njukasl, Anderleht... vreme za transfer u neki od zapadnoevropskih klubova je isteklo krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << januara. Pošto je Zvezdi neophodan novac za normalno funkcionisanje, a barem do leta planirano je da troškovi budu pokriveni prodajom Boaćija, na "Marakani" nisu odustali od opcije da ih golgeter iz Gane napusti čak i kada je doživeo povredu lože, zbog koje je propustio dvomeč sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope.

Mondu je potvrđeno da su u toku pregovori sa kineskim Đengsu Suningom, koji crveno-belima nudi 5.500.000 evra.

Daleko manje nego što su se u klubu nadali da će zaraditi prodajom Boaćija, ali s druge strane, dovoljno da se prebrode finansijske potrebe u narednih nekoliko meseci.

U Zvezdi sada "vagaju" koliko im je Boaći zaista potreban u trci za šampiona Superlige, a konačna odluka očekuje se tokom dana.

Boaći je u Beograd došao januara 2017. na šestomesečnu pozajmicu iz italijanske Latine, ali je zbog bankrota tog kluba letos u potpunosti postao igrač crveno-belih. Za Zvezdu je u 48 utakmica postigao 39 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.