Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2023, 12:02

Milojević: Nema slavlja unapred, u fudbalu je sve moguće; Kerkez: Imamo šansu koja se pruža jednom u životu

Očekujem dobru utakmicu, termin je evropski, da se polako privikavamo na ono što ekipu očekuje na jesen. Rival je mlada i poletna ekipa, željna dokazivanja i borbe za preostali trofej u sezoni, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči finala Kupa Srbije protiv Čukaričkog.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DA ŽALIM ŠTO NISMO OSVOJILI LIGU EVROPE: Milojević sa Zvezdom ima priliku da ispiše istoriju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023

Odlazi, iako je beležio blistave rezultate...Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević istakao je pred finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog da crveno-beli  imaju priliku da ispišu istoriju na ovim prostorima jer bi treći put u nizu osvojili duplu krunu...– Za nas je to odgovornost i dodatan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.