Kecman za B92: Šilb je odličan

Izvor: B92, 23.Jun.2013, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecman za B92: Šilb je odličan

Bek francuskog Roana Dušan Kecman rekao je za B92 da je Blejk Šilb, novo pojačanje Crvene zvezde, veoma dobar košarkaš.

"Bio je nosilac igre Šalona. Reč je o odličnom napadaču, košgeteru pre svega. Izuzetno dobro razume igru, zna da igra košarku, što bi se reklo. Mislim da je veoma dobar igrač, a iza sebe ima sjajnu sezonu, i u Evroligi i u domaćem šampionatu", kaže Kecman za B92.

Šilb je u Evroligi prošle godine na ukupno 10 utakmica prosečno beležio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 15,5 poena, 4,6 skokova i četiri asistencije po meču.

"Osim što je pravi poenter, Šilb ume odlično i da razigra ostatak ekipe. Sjajan je sa loptom, u nekim trenucima može čak da odigra i na poziciji plejmejkera. Ima i precizan šut, u neku ruku je kompletan igrač, možda je samo malo slabiji u odbrani“, rekao je Kecman za B92.

Na pitanje o budućim planovima u svojoj karijeri, bivši košarkaš Partizana rekao nam je da se trenutno odmara i da će u narednom periodu sagledati situaciju odlučiti gde će nastaviti karijeru.

Posle Jake Blažiča, Blejk Šilb je drugo pojačanje Zvezde za narednu sezonu, a već je počelo ’peckanje’ sa Žofrijem Lovernjom, igračem Partizana i bivšem saigraču iz Šalona.

Direktor Crvene zvezde Davor Ristović rekao je da klub još nije završio sa pojačanjima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.