EKSKLUZIVNO ZA ŽURNAL – Blejk  Šilb: Lovernj je moj veliki mlađi brat

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Jun.2013, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA ŽURNAL – Blejk Šilb: Lovernj je moj veliki mlađi brat

Neposredno nakon objavljivanja informacije da je Blejk Šilb novi igrač Crvene zvezde Telekom Amerikanac je na Tviteru dobio preko 500 novih pratioca, ali i par poruka od Žofrija Lovernja u kojima Francuz zadirkuje bivšeg saigrača da je izabrao pogrešan klub:
(FOTO: lequipe.fr)
- Žofri je moj dobar kolega. U stvari uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << smo se šalili u Šalonu da mi je on kao veliki mlađi brat, jer je viši od mene, ali i mlađi. Radi se zaista o dobrom momku. Video sam ga kako košarkaški odrasta u Francuskoj. Pratio sam njegove igre i kada je otišao u Srbiju da igra za Partizan. Vidim da sada pokušava da se izbori za odlazak u NBA i želim mu da uspe u tome.
Ekskluzivni intervju sa novim igračem Crvene zvezde možete pročitati u štampanom izdanju Sportskog žurnala od 25. juna. Ukoliko želite da se pretplatite na elektronsko izdanje Žurnala kliknite OVDE.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.