Katai posle obaranja svetskog rekorda jedva čeka samo jednu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 15:15

Katai posle obaranja svetskog rekorda jedva čeka samo jednu stvar

Crveno-beli uspešno završili takmičenje u Superligi.

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Katai prezadovoljan je učinjenim u dosadašnjem delu sezone.

Crveno-beli su pobedom nad Metalcem rezultatom 5:1 oborili svetski rekord Seltika po broju bodova u jednoj sezoni i nacionalni rekord Partizana po broju golova u šampionatu.

- Oborili smo rekorde, koji nisu bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prioritet, lepo je ući u istoriju. Drago mi je zbog čitave sezone i načina na koji smo je priveli kraju. Pokazali smo kvalitet, postigli puno golova, a opet malo primili, što govori o čvrstoći u defanzivnoj liniji. Moja druga titula sa voljenim klubom i dugo ću je pamtiti - istakao je Katai.

U subotu od 19 časova i 30 minuta crveno-bele očekuje proslava titule na Savi.

- Svi jedva čekamo proslavu u subotu. Nestrpljiv sam da vidim šta su nam navijači spremili. Siguran sam da je originalno, kao i uvek - zaključio je Katai.

BONUS GALERIJA

ogledajte kako izgleda Kjara Pasari, bivša devojka Nika Kirjosa.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Stanković: Nisam hteo u Italiju

Izvor: Danas, 20.Maj.2021

Dan posle ubedljive pobede nad Metalcem na kraju još jedne superligaške sezone, postavljanja rekorda u broju osvojenih bodova i datih golova, trener Crvene zvezde Dejan Stanković progovorio je o onome što je prethodilo nedavnom produženju ugovora sa srpskim šampionom do 2024. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.