Katai: Nije istina da mi je Zvezda bila poslednja opcija!

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katai: Nije istina da mi je Zvezda bila poslednja opcija!

Velika želja Nenada Lalatovića je ostvarena. Istina, Aleksandar Katai u Ljutice Bogdana nije došao sasvim spreman, pa će navijači Crvene zvezde morati da sačekaju pre no što novajliju u timu vide u punom sjaju. Namerno kažemo novajliju, a ne novog miljenika, jer su višemesečni pregovori stvorili utisak da bi 23-godišnji fudbaler najradije ostao van srpskog fudbala?

"Nije istina da mi je Zvezda bila poslednja opcija", kategoričan je Katai, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koji je zadužio dres sa brojem 27 na leđima.

"Velika mi je čast što sam ovde. A cilj je da sa novim drugarima odbranim titulu. Malo zaostajem jer nisam trenirao sa ekipom. I žao mi je što nisam stigao pre mesec dana, sad bi već bio uz ostale saigrače. Ali spremiću se", uverava Katai i dodaje da se pre dolaska na crveno-belu stranu Topčiderskog brda konsultovao i sa Ognjenom Mudrinskim, bivšim golgeterom iz Zvezde i sugrađaninom iz Srbobrana.

Mudrinski ga je sigurno uputio i na jaku konkurenciju u Crvenoj zvezdi, pošto je ekipu napustilo manje igrača nego što se očekivalo. Međutim, prednost bivšeg fudbalera Vojvodine je što može da pokrije više pozicija.

"Dok sam bio u Platanjasu igrao sam levog veznog, ali me je novi trener prebacio na polušpica. To mi i najviše odgovara".

Katai, dakle, ponovo na pozajmici. Šef stručnog štaba Olimpijakosa Mičel ne računa na srpskog fudbalera. Sa druge strane, Lalatović ozbiljno računa na Kataija. Da li će ovo biti sezona u kojoj će se Alkeksandar konačno dokazati na velikoj sceni?

(FOTO: crvenazvezdafk.com)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KATAI KATEGORIČAN: Nije istina da mi je Zvezda bila poslednja opcija!

Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2014

Aleksandar Katai je poslednje pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, a mnogi „zluradi“ ljudi kažu da je bivši igrač Vojvodine na Markanu došao jer nije imao gde i da mu je šampion Srbije bio poslednja opcija.. FOTO: www.crvenazvezdafk.com.. - Nije istina da mi je Zvezda bila poslednja...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.