Kasalica: Rani gol za manje muke protiv Donjeg Srema

Izvor: Press, 25.Apr.2013, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasalica: Rani gol za manje muke protiv Donjeg Srema

Napadač "crveno-belih" Filip Kasalica, koji svojom hitrošću i brzinom često zna da trgne ekipu iz letargije i unese u igru potrebnu svežinu, smatra da bi rani gol protiv ekipe koja će sigurno odlučiti da se brani svim snagama, umnogome olakšao put do tri boda.

- Nijedan protivnik nije lak a za opomenu može da nam posluži i prošlogodišnji duel sa timom iz Pećinaca koji smo igrali u Novom Sadu i gde smo trijumfovali posle mnogo problema - rekao je Kasalica. Uglavnom se svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << protiv Crvene zvezde opredele za totalnu defanzivu. Sigurno da bih voleo da na početku susreta postignemo gol, jer bismo tako mnogo lakše igrali ostatak meča. Međutim i ako se to ne desi, treba da ostanemo strpljivi i da ne srljamo - rekao je za zvanični sajt crnogorski reprezentativac.

Posle uvodnih nekoliko kola prolećne polusezone teško je bilo naslutiti neizvesnu završnicu u borbi za prvaka Srbije, koja je sada, uz minus od samo četiri boda u odnosu na lidera Partizan, vrlo izvesna.

- Ne želim da pravim bilo kakve kalkulacije jer ne držimo svoju sudbinu u našim rukama. Ako nam se "otvori" mogućnost da stignemo i prestignemo večitog rivala, verujem da ćemo je iskoristiti. Do tada gledamo samo sebe, i razmišljamo o prvom narednom protivniku - zaključio je Kasalica.

Karte od 100 do 300 dinara

Posle pet uzastopnih pobeda u prolećnom delu šampionata, ekipa Zvezde dočekuje Donji Srem u subotu 27. aprila od 19 časova.

Cene karata za ovu utakmicu su veoma popularne pa tako za ulazak na severnu tribinu biće potrebno izdvojiti 100 dinara, a oni koji žele da utakmicu gledaju sa istoka odnosno zapada, moraće da izdvoje 200 odnosno 300 dinara. Karte će se prodavati na blagajnama Marakane u četvrtak (25. april) i petak (26. april) od 11 do 16 časova, odnosno u subotu od 11 do početka utakmice.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.