Karadžić: Lukić i Vesić sramota za Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2011, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Lukić i Vesić sramota za Zvezdu

BEOGRAD -

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić ocenio je da Vladan Lukić i Goran Vesić nisu dostojni mesta u Crvenoj zvezdi, odgovarajući na optužbe i prozivke rukovodstva "crveno-belih", koje je u četvrtak ponovo zatražilo njegovu smenu.

U saopštenju objavljenom na sajtu FSS Karadžić ističe da predsednik Crvene zvezde Lukić "obmanjuje javnost" i u ime kluba izdaje saopštenja čiji je autor "njegov mentor Vesić".

"U pitanju je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << klasična zamena teza, jer Lukić sebi stvara alibi za loše rezultate, izgubljene trofeje na terenu i ranu eliminaciju iz Evrope. On nije svestan da su sudije svakog velikog kluba uvek bili rezultati, a kad sazri i bude dostojan mesta koje zauzima u Crvenoj zvezdi, voleo bih da kao fudbalski radnik dostigne nivo koji danas imaju ljudi u FSS. Meni je iskreno krivo kada vidim koliko Lukić i njegov mentor svakodnevno obmanjuju, pre svega svoje navijače", stoji, između ostalog u saopštenju predsednika FSS.

Karadžić navodi da je Vesić, čovek koji je nekada ostavio "dubok trag" u košarkaškom klubu, "sada došao da uređuje i prilike u fudbalskom klubu".

"Predsednik jedne Crvene zvezde samo klima glavom i stavlja palac na već postavljena pitanja i spremne odgovore. Mislim da javnost dobro zna o kome se radi, znaju i navijači Crvene zvezde da je Vesić autor svega što klub objavi", ističe Karadžić, navodeći da ga je Vesić svojevremeno "podsetio ko je on", da je bio "drugi čovek u državi, a prvi stručnjak za manipulaciju masama".

"Lukić i Vesić su sramota za veliki klub kakav je Crvena zvezda. Činjenica da danas više Zvezdinih legendi radi u Fudbalskom savezu nego u samom klubu dovoljan je pokazatelj. Srpskom fudbalu sada predstoje dani odluke u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo i nama u Savezu je to važno. Svaki uspeh nam je važan, uspeh reprezentacije, kluba, i zbog toga nam je važan i uspeh Crvene zvezde na evropskoj sceni, a u toj misiji svi mi u FSS joj želimo puno sreće", saopštio je, između ostalog, Karadžić.

Lukić je u četvrtak izjavio da će Crvena zvezda tražiti vanredne izbore u FSS da bi sa čela Saveza otišao Karadžić, s obrazloženjem da "ne može da reši nijedan problem u srpskom fudbalu", kao i da "svakodnevno stvara nove konflikte".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karadžić: Lukić i Vesić nisu dostojni mesta u Zvezdi

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2011

BEOGRAD- Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić ocijenio je da Vladan Lukić i Goran Vesić nisu dostojni mjesta u Crvenoj zvezdi, odgovarajući na optužbe i prozivke rukovodstva "crveno-belih", koje je u četvrtak ponovo zatražilo njegovu smjenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Karadžić: Tražićemo Izbore u Zvezdi, a ne u FSS

Izvor: Glas javnosti, 11.Jun.2011, 07:32

BEOGRAD - Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić negirao je optužbe predsednika Crvene zvezde Vladana Lukića ocenivši ih kao "klasičnu zamenu teza" kojima se obmanjuje javnost i stvara alibi za loše rezultate...Karadžić je zamerio Lukiću što se krije od novinara i komunicira...

Nastavak na Glas javnosti...

Lukić: Tole k'o Tole, stari lažov

Izvor: Blic, 11.Jun.2011

Posle optužbi predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića da mu je svojevremeno pretio član upravnog odbora Crvene zvezde Goran Vesić, oglasio se prvi čovek crveno-belih Vladan Lukić..."Tole k'o Tole, stari lažov! Očekivali smo ovakvo saopštenje puno izmišljotina. Eto, vidite,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.