Kanga otvorio dušu: Imao sam porodične probleme, pričaću sa upravom o budućnosti

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanga otvorio dušu: Imao sam porodične probleme, pričaću sa upravom o budućnosti

„Igrač sam Zvezde, hoću da igram najbolje što umem“, poručio Gabonac

Saga oko Gelora Kange i dalje traje! Niti je produžio ugovor sa crveno-belima, niti je prihvatio unosnu ponudu Sparte iz Praga. Gabonac je trenutno fokusiran na zbivanja u Crvenoj zvezdi o čemu svedoči izjava za zvaničan sajt kluba.

On je istakao da je kasnio na početak priprema zbog porodičnih problema.

„Došao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba“, rekao je Gabonac po dolasku na Kipar.

Pored Sparte Kanga navodno ima ponude iz Kine i Turske, ali...

„Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem“, dodao je Kanga.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanga se obratio "Delijama" - Ovo su njegove želje!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga progovorio o svojoj sudbini i objasnio šta su mu prioriteti u nastupajućem periodu...Mnogo toga se prethodnih dana pisalo za Gelora Kangu ali je reprezentativac Gabona na kraju otputovao sa ekipom na Kipar kako bi se pripremao za nastavak sezone...Posle svih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.