Kanadska lekcija Zvezdi

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanadska lekcija Zvezdi



STRELAC: 0:1 - Stinson u 41. minutu. IGRALIŠTE hotela „Kalista“ u Beleku. GLEDALACA: 60. SUDIJA: Ekrem Jungul (Turska).
CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Binić (od 65. Stojković), Mikić, Ćosić, Ignjatijević, Isah, Milovanović (od 65. Bogdanović), Vešović, Lazović, Trifunović, Perović (od 46. Jevtić).
TORONTO: Dejvid, Atakora, Kan, Morgan, Bošimba, Stinson, Godman, Santos, Sulsma, Martina, Omprej. Drugo poluvreme: Kocić, Garagan, Harden, Henri, Gold, Plata, Zavarise, Mukubaja, Hanter, Ent, King.

Serija Roberta Prosinečkog je prekinuta. Crvena zvezda se saplela na šestoj kontrolnoj utakmici o noge momaka iz Toronta. Bezidejna igra rezultirala je malim brojem šansi i sada je šefu stručnog štaba još jasnije koje će igrače forsirati za takmičarske mečeve.
Pozitivne strane prvog poraza u pripremnom periodu bile su solidne igre Ćosića, Vešovića i Lazovića, uglavnom su akcije išle po desnoj strani, što je posebno smetalo levom beku Ignjatijeviću.
Menjaj stranu, zovem te već tri sata – povikao je Ignjatijević ka Lazoviću, kad je još jednom poslao loptu ka Vešoviću.
A kad je došao u posed popularni Brigel je asistirao Trifunoviću, ali je Dejvid lako odbranio mlak šut iz izgledne pozicije....
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prosinečki: Sada znam na koga mogu da računam

Izvor: Blic, 06.Feb.2011

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je bio očekivano nezadovoljan posle poraza njegovih izabranika od Toronta minimalnim rezultatom, ali je rekao da će svi izvući pouke iz te utakmice..."Nekada je i dobro izgubiti. Pravo vreme za tako nešto je sada na pripremama. Sve mi je jasnije na koga možemo...

Nastavak na Blic...

Druga postava Zvezde izgubila od Toronta rezultatom 1:0

Izvor: Blic, 06.Feb.2011

Fudbaleri Crvene zvezde su u kombinovanom sastavu izgubili od Toronta rezultatom 1:0 i upisali prvi poraz na pripremama u Antaliji...Trener Robert Prosinečki je odlučio da pruži priliku igračima koji nisu igrali protiv Spartaka iz Trnave (2:1) i započeo je utakmicu u sastavu: Stamenković, Binić,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.