Ekrem Jevrić
Ekrem Jevrić

Ekrem Jevrić poznatiji pod nadimkom Gospoda je crnogorski pevač i učesnik rijaliti šou programa koji se proslavio pesmom Kuća posao. Rođen je 25. oktobra 1957. godine u Gusinju opština Plav u Crnoj Gori. Preminuo je 4. marta 2016. godine u Njujorku gde je živeo i radio.
Suprugu Igbalu je upoznao u skladu sa običajima tako što ga je sestra pozvala na druženje. Odmah su se zaljubili jedno u drugo i 1985. godine su se i venčali.

U kanadskoj ambasadi u Beogradu dobija vizu i seli se prvo u Kanadu, a nekoliko godina kasnije u Ameriku. Imaju četiri sina: Verdina, Enisa, Berata i Hajrudina. 1988. godine je Ekrem ispunio očevu poslednju želju i sa svojom porodicom je otputovao u Kanadu, a zatim u Ameriku. U početku je radio kao taksista i fizički radnik. Naučio je u međuvremenu engleski jezik a onda je našao dobar posao na izoliranju cevi čime se bavio do kraja života. Supruga Igbala se brinula o deci, a vikendom su odlazili u druge američke države od kojih su najviše zavoleli Pensilvaniju.

2002. godine Ekrem je snimio svoj prvi album pod imenom Igbala srce si mi dala, popularnost je doživeo osam godina kasnije kada je objavio album Gospoda na kome se nalaze pesme: Česma, Samoća, Mila majko, Borovnica, Selom proći, Kafana, Kuća poso, Gola, Plavlanka. Pesma Kuća poso je od njega napravila senzaciju i velikom internet zvezdom čiji spot danas ima preko 13 miliona pregleda. Veliki hitovi su postali i Gola i Kafana. Snimio je i promotivne slike za Dolče i Gabana kolekcija zima 2011.

Jedan album ima iza sebe koji je izašao tokom 2010. godine. Posle toga su usledile brojne ponude, jedna od njih je bila promotivno snimanje i slikanje za televizijsku reklamu modne kuće Dolče i Gabana. Ekrem je dobio ulogu krojača za koju mu je isplaćeno 1.000 dolara. Pevao je na raznim veseljima, i nastupao je u američkim klubovima koji su bili popunjeni do poslednjeg mesta.
Čak su i britanske novine Independent pisale o Ekremu tvrdeći da je njegov hit ujedinio narode bivše Jugoslavije. U povratku u svoju zemlju dočekan je kao kralj od strane svojih obožavalaca.

2013. godine Igbala je izjavila za medije da će se razvesti od Ekrema jer je tajno snimio porno film koji je video svetlo dana, a štampa je samo o tome pisala. Usledilo je pomirenje, a onda se Ekrem vratio za Beograd.

2011. godine je ušao na imanje u Lisovićima gde se zbližio sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi. Kamere su zabeležile da je ljubi i mazi pred svima, što je ostalim takmičarima bilo degutantno. Vendi ga je izazivala vešto, ali ništa nije bilo među njima.
Ekrem je osvojio treće mesto što je smatrao nepravdom, jer su on i pevačica pravili šou na Farmi. Pošto je shvatio da ju je povredio Ekrem je svojoj suprugi posvetio duet Oprosti mi Igbala koji je otpevao sa Čupom Kalačem. Njih dvojica su se potukli u jednoj kafani jer se Čupo udvarao Vendi što je Ekremu bilo nezamislivo. Snimio je i pesmu Vendi sa Ali Kingom jer je pevačicu smatrao svojom muzom i miljenicom, sa kojom voli da pravi senzacije.

2013. godine se na Farmi takmičio za nagradu od pedeset hiljada evra. U rijalitiju je mnogo pio i često su ga kamere snimale kako se tetura po dvorištu i kući. Ni ovog puta nije pobedio, već je završio na osmom mestu. U septembru je iste godine nastavio da bude deo ovog rijaliti programa, ali popularnost je nastavila da mu opada pa je završio na deveto mesto.

2015. godine je ušao u luksuznu vilu u Zemunu tj u rijaliti programu Parovi, tu je pričao da Vendi vidi kao svoju suprugu i da smatra da su Srpkinje i Ruskinje najbolje žene na svetu. Priznao je na televiziji i da mnogo voli Igbalu i da često razmišlja o njenim osećanjima i kako je njoj. U dogovoru sa produkcijom je napustio rijaliti šou i otišao u Njujork da sredi papire u nameri da se vrati.
4. marta 2016. godine mediji su preneli vest da je Ekrem preminuo od srčanog udara. U pet ujutru je krenuo na posao i ostao je u kolima. Nakon dva sata, sin Hajrudin ga je pronašao. Sahrana je održana 5. marta u Njujorku, a u međuvremenu je urađena obdukcija.

U Parovima su održali minut ćutanja i takmičare je veoma potresla ova vest. Vendi je izjavila da je on njen dragi prijatelj kome je bilo suđeno da zablista i ode.


Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: Blic, 14.Feb.2017, 21:24

MRAČNA PROŠLOST Maloletnog sina dva puta brutalno pretukao, zaklao suprugu čim je izašao iz zatvora

MRAČNA PROŠLOST Maloletnog sina dva puta brutalno pretukao, zaklao suprugu čim je izašao iz zatvora

Ekrem Kečo je juče u američkom gradu Des Moinesu ubio svoju suprugu Rasemu, a istraga koja je pokrenuta nakon ubistva, pokazala je njegovu mračnu prošlost.. Ubica je višestruki povratnik krivičnim delima, a posledni je put uhapšen 2. februara kada je optužen za napad na svog maloletnog sina. Policija je saopštila da ga je Ekrem tukao tako što je negovom glavom udarao od pod. Policija je morala reagovati po drugi put u samo dva meseca, jer je Kečo svog sina pretukao i...

Detaljnije >>


Izvor: Blic, 14.Feb.2017

Komšije o Bosancu koji je u Americi zaklao suprugu, pa presudio sebi: „Nisam verovao da je to uradio, pamtim ga kao finog momka“

Komšije o Bosancu koji je u Americi zaklao suprugu, pa presudio sebi: „Nisam verovao da je to uradio, pamtim ga kao finog momka“

Slučaj Raseme i Ekrema Keče, oboje poreklom iz BiH, potresao je američki grad Des Moines - Iova, ali i Bosnu i Hercegovinu.. O konkretnim razlozima ovog čina se još ništa ne zna. Reporter Avaza je posetio Gornje Žeželovo, rodno mesto Ekrema Keče, te je u razgovoru sa komšijama saznao da je Rasema bila udata ranije i da iz prvog braka ima starijeg sina. Dok su jedni ježali od foto objektiva pojedini su pristali na razgovor i fotografisanje. - Pa ovde mu je kuća...

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 14.Feb.2017

BIZARNO Neobična sličnost između ubistva u SAD i zločina u bivšoj Jugi po kojem je snimljen "Kuduz"

BIZARNO Neobična sličnost između ubistva u SAD i zločina u bivšoj Jugi po kojem je snimljen Kuduz

Javnost je juče je uzdrmala vest iz SAD da je muškarac Ekrem Kočo, poreklom iz BiH, brutalno, nožem ubio svoju suprugu Rasemu u porodičnoj kući. Ali, ono što je još više začudilo jeste bizirana sličnost sa ubistvom od 21. marta 1985. godine koji je potresao čitavu bivšu Jugoslaviju.. Naime, tog kobnog datuma Junuz Kečo je u naletu ljubomore ubio svoju ženu Rasemu Fazlibašić u selu Gornja Bioča kod Hadžića. Sedam puta ju je ubo nožem u grudni koš i leđa, a za...

Detaljnije >>

Izvor: Blic, 14.Feb.2017

BIZARNA SLIČNOST između ubistva u SAD i zločina u bivšoj Jugi po kojem je snimljen "Kuduz"

BIZARNA SLIČNOST između ubistva u SAD i zločina u bivšoj Jugi po kojem je snimljen Kuduz

Javnost je juče je uzdrmala vest iz SAD da je muškarac Ekrem Kočo, poreklom iz BiH brutalno, nožem ubio svoju suprugu Rasemu u porodičnoj kući, ali ono što je još više začudilo jeste bizirana sličnost sa ubistvom od 21. marta 1985. godine koji je potresao čitavu bivšu Jugoslaviju.. Naime, tog kobnog datuma Junuz Kečo je u naletu ljubomore ubio svoju ženu Rasemu Fazlibašić u selu Gornja Bioča kod Hadžića. Sedam puta ju je ubo nožem u grudni koš i leđa, a za...

Detaljnije >>

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2017, 22:55

Zločin Bosanca šokirao SAD: Zaklao suprugu, izvršio samoubistvo i izazvao saobraćajku

Zločin Bosanca šokirao SAD: Zaklao suprugu, izvršio samoubistvo i izazvao saobraćajku

Bosanac Ekrem Kečo, koji je živeo u Sjedinjenim Američkim Državama, ubio je svoj suprugu Rasemu u američkom gradu De Mojn, posle čega je izvršio samoubistvo.. Kako pišu američki mediji, Des Moines je glavni i najveći grad američke savezne države Ajova, a policija je uspela da identifikuje žrtvu tragičnog ubistva. Prema policijskim izveštajima, reč je o 51-godišnjoj Rasemi Kečo koju je brutalno zaklao njen 58-godišnji suprug Ekrem. Američki...

Detaljnije >>

Izvor: B92, 13.Feb.2017

SAD: Bosanac zaklao suprugu, bežao, pa se ubio nožem

SAD: Bosanac zaklao suprugu, bežao, pa se ubio nožem

Bosanac Ekrem Kečo, koji je živeo u SAD, ubio je svoju suprugu Rasemu nakon čega je izvršio samoubistvo, pišu američki mediji.. De Moen je glavni i najveći grad američke savezne države Ajova, a policija je uspela identifikovati žrtvu tragičnog ubistva. Prema policijskim izveštajima reč je o 51-godišnjoj Rasemi Kečo koju je brutalno zaklao njen 58-godišnji suprug Ekrem. Američki mediji prenose da je Kečo ima zabranu prilaska supruzi...

Detaljnije >>

Izvor: RTS, 13.Feb.2017

Bosanac ubio suprugu u SAD, tokom potere izvršio samoubistvo

Bosanac ubio suprugu u SAD, tokom potere izvršio samoubistvo

Pedesetosmogodišnji Bosanac Ekrem Kečo, koji je živeo u Sjedinjenim Američkim Državama, ubio je svoju...

Detaljnije >>