Kaluđerović bliži ostanku: Želim Hajduk na startu

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jul.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaluđerović bliži ostanku: Želim Hajduk na startu

Andrija Kaluđerović, kako trenutno stvari stoje, predvodiće i sledeće sezone napade Crvene zvezde. Iako ima dozvolu da ovog leta uz obeštećenje ode sa Marakane, golgeter je i dalje rešenje broj jedan trenera Roberta Prosinečkog za špic.
Dobio je, istina, konkurenciju u Brunu Mezengi, ali „AK 99” nimalo nije zabrinut.
– Meni je konkurencija super – istakao je napadač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji je prošle sezone postigao 20 golova u dresu Zvezde.- Imao sam je kroz čitavu karijeru i mislim da je to zdrava stvar, odnosno najbolji način da igrači napreduju.
Odlazak je i dalje tema, mada...

– Meni ne smeta pisanje, jer i za to mislim da je normalno. Klub i ja smo se dogovorili da u slučaju da naiđe ponuda koja se ne odbija mogu da idem, u suprotnom ostajem. Meni je glava samo u Zvezdi i na pripremama u Austriji, nigde drugde.
Još jedna od tema je i predstojeći žreb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Rival će biti poznat 15. jula...
– To je naša najvažnija utakmica i naš najvažniji žreb. Spremamo se za meč 28. jula izuzetno motivisano i ozbiljno. Lično bih voleo da izvučemo Hajduk iz Splita. Taj rival bi napunio Marakanu, a i mislim da smo bolji tim. Pratim fudbal u bivšim republikama Jugoslavije i znam da imamo kvalitetniji tim od Hajduka. Zato želim Splićane – objasnio je Kaluđerović, koji je u utorak proslavio 24. rođendan. D. P.
Matersburg sledeća provera
Crveno-beli su se iz Beča preselili u Bad Tacmansdorf, gde će ostati do 18. jula. U tom periodu odigraće još četiri kontrolne utakmice.
U petak je na programu duel sa Matersburgom, zakazan u 18,30 časova u Unteršicenu, a dva dana kasnije protivnik će u istom mestu biti jedan austrijski trećeligaš.
Za 13. jul zakazan je meč sa češkim klubom Slovačko, takođe u Unteršicenu, dok je 16. jula predviđen duel sa izraelskim Aštodom u Nojkirhenu.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.