Kalinić je stigao i odmah se okružio Zvezdašima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020, 09:08

Kalinić je stigao i odmah se okružio Zvezdašima! (foto)

Treba li ovo tumačiti kao neki nagoveštaj u jeku letnje pijace?

U poslednjih par nedelja, u medijima se sve češće mogu videti spekulacije da bi naš reprezentativac Nikola Kalinić mogao ovog leta da se vrati u Crvenu zvezdu, ukoliko najpre dođe do njegovog definitivnog rastanka sa Fenerbahčeom.

Nešto više na tu temu trebalo bi da se zna narednih dana, kada Saša Obradović bude i zvanično imenovan za novog trenera Crvene zvezde i kada budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << eventualno čuli njegove planove u vezi formiranja ekipe za narednu sezonu.

Dok sve to čekamo, Nikola Kalinić je već u Beogradu, a u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu otkrio je da se ovih dana druži sa još nekolicinom Zvezdinih nekadašnjih igrača - Lukom Mitrovićem, Nemanjom Dangubićem i Nikolom Rebićem.

''Život teče...'', poručio je Kalinić uz zajedničku fotografiju i, jasno, samo dodatno zagolicao maštu Zvezdinim navijačima po pitanju njegovog eventualnog povratka.

-

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Zivot tece. 😎

Објава коју дели Nikola Kalinic (@nikola_kalina) дана 8. Јун 2020. у 10:12 PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan se plaši ''krađe'' igrača, koliko pojačanja zaista stiže ovog leta?

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2020

Od trenutka kada je predsednik Partizana Ostoja Mijailović obelodanio da će crno-beli i naredne sezone nastupati u Evrokupu, počele su sve intenzivnije najave potencijalnih Partizanovih pojačanja. A kakav je stvarni plan?..Podsetimo, već dugo se spekuliše o Kodiju Miler-Mekintajeru iz Cedevita...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.