Kalinić: Posle poraza kažu da smo u padu forme, a kada pobedimo onda je to slučajnost

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić: Posle poraza kažu da smo u padu forme, a kada pobedimo onda je to slučajnost

Košarkaši Crvene zvezde Telekom zabeležili su drugu pobedu u Top 16 fazi Evrolige, i to nad braniocem trofeja, ekipom Makabija.

- Odigrali smo čvrstu odbranu, onako kako znamo i kako smo igrali tokom cele sezone. Tokom većeg dela utakmice bili smo na kvalitetnom nivou i sveli Makabi, koji ima ogoman napadački potencijal, na mali broj poena i to je odlučilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Imali smo dosta lakih poena iz tranzicije i to je možda odlučilo pobednika - kazao je Nikola Kalinić nezadovoljan što se posle svakog poraza priča da je Zvezda u padu forme.

- Ne znam šta više da mislim o tom padu forme o kojem se stalno govori. Posle svakog poraza mi smo u padu, a kada se pobedi onda je to slučajnost. Kada trijumfujemo opet smo u formi, dok bi u slučaju poraza to bilo najgore u istoriji. Poraz i pobede su sastavni deo sporta i šta da se radi - objasnio je Kalinić koji je "upisao" devet poena.

- Naravno da nam znači pobeda nad šampionom Evrope, koji ima velika imena. Pokušaćemo da zabeležimo još neku pobedu do kraja Top 16 faze.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.