Uživo: Crveno-beli protiv prvaka Evrope, Zvezda - Makabi

Izvor: Blic, 05.Mar.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli protiv prvaka Evrope, Zvezda - Makabi

Košarkaši Crvene zvezde Telekom od 20.45 igraju protiv prvaka Evrope, Makabija iz Tel Aviva, a zbivanja sa tog meča 9. kola Top 16 faze Evrolige možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Prva četvrtina treba da počne

Startnu petorku crveno-belih čine Vilijams, Blažič, Kalinić, Tejić, Marjanović, a Makabijevu Pargo, Ohajon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Smit, Rendl, Tajus.

O publici

Dvadesetak minuta pre početka utakmice, dok su se igrači oba tima zagrevala na parketu Beogradske arene, na tribinama je bilo daleko manje gledalaca nego što je to uobičajeno. Kišovito vreme teško da je uzrok tome, pre će biti činjenica - da su crveno-beli poslednji u svojoj grupi sa učinkom 1-7.

Nema nikoga na "gornjem prstenu" Arene, a donji je solidno popunjen i prilično bučan, i pre početka meča.

Uoči utakmice

Nakon poraza u derbiju, košarkaši Zvezde moraju da popravljaju utisak protiv nikog drugog do branioca evroligaške titule.

Prošle sezone, kada je Makabi gostovao u Beogradu, bili smo svedoci velike drame. Zvezda je gubila sa 18 poena razlike, ali stigla do šanse da dobije meč u poslednjem napadu, ali se tada Damarkus Nelson okliznuo. U prvom duelu u Izraelu ove sezone, Makabi je bio ubedljiv, pobedio je sa 78:67.

U međuvremenu, "ponos Izraela" je napravio jednu izmenu u svom sastavu: umesto povređenog Landesberga došao je iskusni bek Forte. Zvezda nije menjala svoj igrački kadar, ali će i ovoga puta nastupiti bez nedovoljno oporavljenog Branka Lazića.

Iako Makabi može do prvog mesta u grupi, a ima učinak 6-2 naspram Realovog 6-1, ipak je mnogo realnije da sačuva drugu poziciju. Jer, i ona garantuje prednost domaćeg terena u četvrtfinalu. Zvezda, sa druge strane, želi sa začelja, na kome je sa učinkom 1-7 posle osam od 14 odigranih kola Top 16 faze Evrolige

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Zvezda - Makabi

Izvor: Mondo, 05.Mar.2015

Pratite utakmicu crveno-belih i prvaka Evrope u live tekstualnom prenosu...Foto: kkcrvenazvezda.rs..MEČ JE POČEO!..Startna petorka Zvezde je Vilijams, Blažič, Kalinić, Tejić i Marjanović...Sa skorom 1-7, Crvena zvezda Telekom dočekuje šampiona Evrolige bez rezultatskog imperativa. "Ponos Izraela"...

Nastavak na Mondo...

Uživo: Crveno-beli protiv prvaka Evrope, Zvezda - Makabi 6:7

Izvor: Blic, 05.Mar.2015

Košarkaši Crvene zvezde Telekom od 20.45 igraju protiv prvaka Evrope, Makabija iz Tel Aviva, a zbivanja sa tog meča 9. kola Top 16 faze Evrolige možete da pratite uživo uz Blicsport.rs...Prva četvrtina u toku..Startnu petorku crveno-belih činili su Vilijams, Blažič, Kalinić, Tejić i Marjanović,...

Nastavak na Blic...

Zvezdin uragan oduvao prvaka Evrope!

Izvor: Mondo, 05.Mar.2015

Crveno-beli nagradili najvernije! Savladali veliki Makabi 89:76 i ostvarili drugi trijumf u Top 16 fazi...Kada su im mnogi navijači uskratili podršku i zaobišli Kombank arenu, četiri dana posle poraza u derbiju, Crvena zvezda Telekom uzdigla se i pokazala karakter šampiona...U duelu sa šampionom!..CRVENA...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.