Izvor: Piplmetar.rs, 12.Okt.2023, 06:30

Kako da ne bude zadovoljan

Očekivao se derbi, a viđena je klasična demonstracija sile Crvene zvezde, koja je pobedila Cedevitu Olimpiju u Beogradskoj areni 43 razlike.
Kako i da ne bude zadovoljan trener crveno-belih Duško Ivanović. 
Pristup utakmici je bio odličan. Cedevita Olimpija ima odličan roster, ali je očigledno da još uvek nisu stigli do igre kojoj teže. Što se nas tiče, odigrali smo jako dobru utakmicu“, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << naglasio je Duško Ivanović.
Ipak, crnogorski stručnjak veruje da njegova ekipa može još bolje od prikazanog. 
Odigrali smo agresivno u odbrani, fokusirano u napadu, nije bilo oscilacija, ali i dalje smatram da možemo bolje i više. Nema vremena za gledanje unazad jer se u periodu koji slede iskušenja nižu“, završio je Ivanović. 
Zvezda 13. oktobra gostuje Žalgirisu u drugom kolu Evrolige, dok će Cedevita Olimpija ugostiti Huventud u drugom kolu Evrokupa.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.