Kakav vikend! Nije samo Zvezda, u subotu igra i Partizan! A još jedan TV prenos? (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Maj.2020, 20:12

Kakav vikend! Nije samo Zvezda, u subotu igra i Partizan! A još jedan TV prenos? (foto)

Naši najbolji klubovi gotovo u isto vreme biće na terenu!

Posle dva meseca pauze, u subotu ćemo konačno imati priliku da ponovo na delu vidimo ekipe Crvene zvezde i Partizana.

Naravno, u pitanju su prve pripremne utakmice za nastavak sezone, koji je zakazan za 30. maj. Ranije danas preneli smo da će Crvena zvezda u subotu od 10:30h, uz direktan TV prenos na ''Areni Sport'' odigrati utakmicu sa svojim omladinskim timom, a nedugo zatim stigla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i važna informacija iz Partizana.

Takođe u subotu, ali od 11 časova na stadionu u Humskoj svoju formu proveriće i fudbaleri Partizana.

Trener Savo Milošević će svoje igrače podeliti u dve ekipe koje će igrati jedna protiv druge, pa će biti posebno zanimljivo kako će izgledati te dve startne postave.

Kada su u pitanju predstavnici medija, oni će najverovatnije moći samo petnaestak minuta da borave na stadionu, da snimaju i fotografišu, ali ni to još uvek nije sigurno zbog još uvek važećih vanrednih mera.

Kako sada stvari stoje, Partizanova utakmica verovatno neće biti prenošena, ali možda se do subote nešto promeni po tom pitanju.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.