Kada puna leda i kafa: Ovako se Vilijams oporavlja od napora /FOTO/

Izvor: Blic, 04.Feb.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada puna leda i kafa: Ovako se Vilijams oporavlja od napora /FOTO/

Markus Vilijams je oduševio navijače Crvene zvezde i ljubitelje košarke maestralnim dodavanjima ove sezone, a jedna njegova fotografija otkrila je deo načina na koji se oporavlja od napornih treninga i mečeva, i ujedno sprema za predstojeće izazove.

Američki plej često komunicira sa fanovima putem društvenih mreža i na Instagramu je postavio ne baš svakidašnju sliku.

Vilijams se na njoj sedi u kadi punoj leda, koju sportisti često koriste, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Zvezdin organizator igre je glavu čuvao vunenom kapom, u kupatilo je poneo i kafu i usput pokazao tetovažama prekriveno celo telo.

Crveno-beli naredni izazov imaju u četvrtak (20.45) kada u Kombank areni gostuje Žalgiris u šestom kolu E grupe Top 16 faze Evrolige, a sudeći po fotografiji Markus je nasmejan i više nego spreman za litvanskog giganta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Košarka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REMEK DELO: Plejmeker Crvene zvezde otkrio sve tetovaže (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2015

Plejmeker Crvene zvezde, Markus Vilijams oduševio je navijače sjajnim potezima ove sezone, a sada je Delijama pokazao i način na koji se opušta posle napornih treninga. Tu je kada puna hladne vode i kafa. Ipak, ono što odmah upada u oko jeste remek delo na telu Amerikanca, to jest sjajne tetovaže. . . FOTO:...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.