Kad Nemci napišu tekst o Zvezdi, Jović im pričao kako klecaju kolena!

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 17:48

Kad Nemci napišu tekst o Zvezdi, Jović im pričao kako "klecaju kolena"!

U četvrtak Crvena zvezda gostuje Hofenhajmu u okviru Lige Evrope, a Nemci se već pripremaju za tu utakmicu.

Hofenhajm dočekuje Crvenu zvezdu u četvrtak u okviru prvog kola Lige Evrope, a aktuelni šampion Srbije odlazi Nemcima na megdan nakon teške utakmice i "večitog derbija".

Nemci se već pripremaju, a pripremili su i navijače.

Objavili su i tekst o Crvenoj zvezdi i istoriji kluba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Sa 31 titulom uz 24 Kupa i Ligu šampiona i svetsku titulu iz 1991. godine, Crvena zvezda je jedan od najuspešnijih klubova sveta, koji je proizveo niz velikih igrača kom nema kraja: Dragan Stojković, Darko Pančev, Robert Prosinečki, Siniša Mihajlović i Nemanja Vidić su neka od velikih imena", piše na sajtu Hofenhajma.

Pomenuli su i Luku Jovića koji je rekao da je video kako u tunelu klecaju kolena protivničkim igračima, kada je govorio o sada već čuvenom zastrašujućem tunelu.

"Lokalni derbiji sa Partizanom često padaju u senku nereda navijača, što privlači pažnju svetskih medija. Tokom večitog derbija, pirotehnika prekrije sve tribine, vizuelno, deluje kao da se stadion zapalio svaki put", piše na sajtu.

Inače, pomenuli su i utakmice Crvene zvezde sa nemačkim klubovima u poslednjih par godina, pobede protiv Kelna i poraze od Bajerna.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.