Kad Miro ne može da se smiri: Bilan gađao loptom Štimca, pa zaradio tehničku i vređanje u Pioniru

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2016, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad Miro ne može da se smiri: Bilan gađao loptom Štimca, pa zaradio tehničku i vređanje u Pioniru

Zbog prigovora sudijama kažnjen i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić

Tenzija u derbiju. Sredinom treće četvrtine duela 18. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Cedevite Miro Bilan je posegnuo za potezom zbog kojeg su ga sudije kaznile tehničkom greškom.

Pri rezultatu 41:39 za crveno-bele, centar zagrebačkog kluba najpre je faulirao Vladimira Štimca pod košem domaćeg sastava, a kad su sudije dodelile loptu Zvezdi usledila je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nesportska reakcija Bilana, dohvatio je loptu i njome pogodio Štimca u telo, dok je ovaj ležao na parketu.

U takvim okolnostima, navijači u Pioniru su počeli da vređaju Bilana, posle čega ga je trener Cedevite Veljko Mršić iz predostrožnosti izveo sa terena.

Prethodno je bilo nervoze i na klupi Crvene zvezde, trener Dejan Radonjić dobio je tehničku zbog prigovora arbitrima.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.