KUP: Zvezda protiv Tajm-auta, Partizan na Srbobran

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP: Zvezda protiv Tajm-auta, Partizan na Srbobran

Crvena zvezda će igrati u četvrtfinalu nacionalnog Kupa protiv ekipe Tajm-aut iz Arilja, dok će Partizan odmeriti snage sa Srbobranom, odlučeno je žrebom u Beogradu.
(FOTO: Žurnal)
Izvlačenje parova održano je u prostorijama Kuće košarke, a u preostalim utakmicama sastaće se Radivoj Korać – Šumadija i Vrbas – Vršac.
Trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kupa „Milan Ciga Vasojević” brane košarkašice Partizana, koje su prošle godine u finalu bile ubedljive protiv Radivoja Koraća – 103:71.
Finalni turnir biće održan drugu godinu zaredom u Lazarevcu od 19. do 23. marta.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkašice Zvezde protiv Tajm-auta, Partizan na Srbobran

Izvor: Blic, 13.Mar.2014, 00:57

Košarkašice Crvene zvezde igraće u četvrtfinalu nacionalnog Kupa protiv ekipe Tajm-aut iz Arilja, dok će Partizan odmeriti snage sa Srbobranom, odlučeno je žrebom u Beogradu...Izvlačenje parova održano je u prostorijama Kuće košarke, a u preostalim utakmicama sastaće se Radivoj Korać - Šumadija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.