Partizan brani Kup u Lazarevcu

Izvor: B92, 13.Mar.2014, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan brani Kup u Lazarevcu

Poznati su parovi finalnog turnira Kupa "Milan Ciga Vasojević" za košarkašice koji će se od 19. do 23. marta održati u Lazarevcu.

Žrebom kojim je rukovodio komesar finalnog turnira Voja Božanić, a kome su pomagale proslavljene reprezentativke Eleonora Vild i Sanja Vesel Reljić, odlučeno je da će se u četvrtfinalu finalnog turnira sastati Partizan i Srbobran, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vrbas Medela - Vršac prvog dana takmičenja, dok će 20. snage odmeriti, Radivoj Korać i Šumadija, te Crvena zvezda - Time Out.

Čestitam svim ekipama koje su se plasirale na završi turnir i želim im puno uspeha. Takođe koristim ovu priliku da čestitam ekipi Radivoja Koraća na trijumfu u Regionalnoj ligi. Gradu Lazarevcu dugujemo veliku zahvalnost na prihvatanju organizacije finalnog turnira i verujemo da će sve kao i prošle godine proteći u najboljem redu. Pozivam publiku da dođe u što većem broju i uživa u igrama naših najboljih ženskih klubova”, istakao je Dejan Tomašević, potpredsednik KSS.

Nakon četvrtfinala, polufinalni mečevi su zakazani za petak 21. mart od 17.00 i 19.30, dok se finale igra u nedelju od 18.00.

Trofej pobednika kupa brani ekipa Partizana koja je takođe u Lazarevcu prošle sezone savladala ekipu Radivoja Koraća sa 103:71.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan brani Kup u Lazarevcu

Izvor: B92, 13.Mar.2014

Poznati su parovi finalnog turnira Kupa "Milan Ciga Vasojević" za košarkašice koji će se od 19. do 23. marta održati u Lazarevcu...Žrebom kojim je rukovodio komesar finalnog turnira Voja Božanić, a kome su pomagale proslavljene reprezentativke Eleonora Vild i Sanja Vesel Reljić, odlučeno je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.