KUP SRBIJE: Borac i Spartak u polufinalu

Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Borac i Spartak u polufinalu

Odigrana su prva dva četvrtfinalna meča Kupa Srbije nakon kojih imamo prva dva učesnika završnice ovog takmičenja.

Čačanski Borac je boljom igrom u drugom poluvremenu slomio otpor mlade ekipe OFK Beograda i pobedio sa 2:0. Golove za “zebre” postigli su iskusni Mario Maslać i najbolji strelac tima Srđan Vujaklija, a goste je težeg poraza spasio mladi golman Stefan Čupić.
Malo je nedostajalo da pobednika meča u Jagodini odluči penal serija, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << a umesto toga presudan je bio samo jedan jedanaesterac. Minut pre isteka 90. minuta precizan je bio bivši napadač Crvene zvezde, a sada član subotičkog Spartaka Ognjen Mudrinski. Penal je dosuđen upravo posle prekršaja nad ubojitim centarforom. Isti igrač je u nadoknadi izgubljenog vremena iskoristio to što su domaći jurnuli u napad pa je posle jedne kontre postavio konačnih 0:2.

Kup Srbije, četvrtfinale
Rezultati:
Jagodina – Spartak Subotica 0:2 (0:0)
(Mudrinski 89pen, 90+3)
Borac Čačak – OFK Beograd 2:0 (0:0)
(Maslać 63, Vujaklija 81)
16.00 Javor – Vojvodina
18.00 Partizan – Radnički Niš
Polufinalni mečevi na programu su 16. i 20. marta.


Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

KUP: Mudrinski uništio “svoju“ Jagodinu, Maslać i Vujaklija poveli Borac do polufinala

Izvor: MozzartSport.com, 02.Mar.2016

Spartak slavio pod Đurđevim brdom. U Čačku savladan OFK Beograd..Teško da se iko tome nadao pred početak sezone, prvi polufinalisti srpskog kupa danas su postali Borac i Spartak! I dok je pobeda Čačana i bila očekivana, podvig Spartaka u Jagodini, direktnog rivala i u borbi za opstanak, trebalo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.