KUP: Kompletiran spisak četvrtfinalista, evo koliko su zaradili

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP: Kompletiran spisak četvrtfinalista, evo koliko su zaradili

Spisak učesnika četvrtfinala Kupa Srbije kompletiran je u sredu, nakon što su odigrane zaostale tri utakmice osmine finala.

Poslednje tri utakmice osmine finala Kupa Srbije odigrane su u sredu, a plasman među osam najboljih danas su obezbedili beogradski "večiti" i ekipa šabačke Mačve.

Mačva je do četvrtfinala stigla posle boljeg izvođenja penala u duelu sa Spartakom, dok su branilac trofeja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda prilično lako izašli na kraj sa Radom i Borcem iz Čačka.

Nakon današnjih utakmica možemo da podvučemo crtu i da pobrojimo imena klubova koji nastavljaju borbu za trofej u najmasovnijem takmičenju.

Nosioci: Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Mladost Lučani;

Nenosioci: Napredak, Javor Matis, Čukarički, Mačva;

Kao što možete da vidite, još ovog puta "večiti" neće moći da ukrste jer se nalaze među nosiocima, a spisak je napravljen na osnovu poretka ekipa u prethodnoj sezoni.

Dodajmo još to da je svaki tim koji je obezbedio plasman u četvrtfinale zaradio 800.000 dinara. Četvrtfinalne utakmice na programu su početkom aprila sledeće godine.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.