KOMEMORACIJA VLADICI POPOVIĆU: Predsednik Zvezde umalo pustio SUZU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 10:34

KOMEMORACIJA VLADICI POPOVIĆU: Predsednik Zvezde umalo pustio SUZU!

Poslednji oproštaj od legendarnog trenera.

Na stadionu Crvene zvezde održana je komemoracija, povodom smrti proslavljenog trenera i bivšeg igrača crveno-belih Vladimira Vladice Popovića.

Podsetimo, Popović je preminuo u utorak, u 85. godini, a ostalo je upamćeno da je sa srpskim šampionom dotakao krov sveta, kada je pod njegovim vođstvom klub iz Ljutice Bogdana postao planetarni prvak u Tokiju 1991. godine, kada je pobeđen čileanski Kolo Kolo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Komemoraciji su prisustvovali brojni proslavljeni asovi Crvene zvezde: potpredsednik FSS Marko Pantelić, Dragan Džajić, Miloš Šestić, Boško Đurovski, Stanislav Karasi, ali je tu i jedan predstavnik Partizana - počasni predsednik crno-belih Ivan Ćurković.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović se pred eminentnim ljudima iz sveta fudbala oprostio od preminulog Vladice Popovića.

Posle potresnog govora koji je održao, a koji se toliko slabo čuo, jer je Mijailović vidno skrhan gubitkom, prvi čovek srpskog šampiona je rekao:

- Vladice, ti si ponos Zvezde - što je umalo izazvalo suze kod Svetozara Mijailovića.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Vladica je hteo da NAPUSTI Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020

Dugo se o tome ćutalo...Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Saša Marković, koji trenutno vrši funkciju u veteranima kluba iz Ljutice Bogdana, tokom komemoracije legendarnog trenera Vladimira Vladice Popovića, otkrio je neverovatnu tajnu iz života proslavljenog stručnjaka koji je crveno-bele...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.