OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Vladica je hteo da NAPUSTI Zvezdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 11:36

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA: Vladica je hteo da NAPUSTI Zvezdu!

Dugo se o tome ćutalo.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Saša Marković, koji trenutno vrši funkciju u veteranima kluba iz Ljutice Bogdana, tokom komemoracije legendarnog trenera Vladimira Vladice Popovića, otkrio je neverovatnu tajnu iz života proslavljenog stručnjaka koji je crveno-bele odveo na krov sveta u Tokiju.

PSŽ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja bore se RB Lajpcig i Atletiko Madrid. Kvota na keca je 3,60, iks je 3,10, a dvojka 2,20.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Atletiko Madrid.

Preciznije, ne tako davno, Vladica je želeo da ponudi ostavku na mesto predsednika veterana kluba iz Ljutice Bogdana, ali mu je tako nešto odmah odbijeno.

Na ovo otkriće Saše Markovića, tokom poslednjeg pozdrava legendi, svi prisutni u Zvezdinoj sali ostali su zatečeni.

Podsetimo, Vladica Popović preminuo je u utorak u 85. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Plavci" opet razbijaju kasu, u London stiže najbolji golman na svetu?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020

Ni na nebu ni na zemlji...Slovenac je jedan od najboljih igrača Atletiko Madrida još od svog dolaska iz Benfike 2014. godine. Večeras će se zajedno sa svojim saigračima boriti za prolaz u polufinale Lige šampiona, prvo se mora savladati RB Lajpcig...Golman je velika želja Čelsija, jasno je da...

Nastavak na Sportske.net...

BOLI GLAVA OD MILIONA: Evo koliko će zaraditi Zvezda ako uđe u Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020

Značajna cifra...Ako se fudbaleri Crvene zvezde treću godinu zaredom budu plasirali u Ligu šampiona klub iz Ljutice Bogdana zaradiće 15,2 miliona evra...PSŽ je posle drame protiv Atalante postao prvi polufinalista Lige šampiona, a večeras (21.00), takođe u Lisabonu, za prolaz među četiri najbolja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.