KO ĆE BITI NEZADOVOLJNIJI: Određene sudije za prvi derbi u ABA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 11:53

KO ĆE BITI NEZADOVOLJNIJI: Određene sudije za prvi derbi u ABA ligi

Crvena zvezda dočekuje Partizan sutra od 20 časova.

Prvi košarkšaki derbi u sezoni igraće Crvena zvezda i Partizan sutra od 20 časova u dvorani ''Aleksandar Nikolić'' u osmom kolu ABA lige.

Košarkaši Partizana trenutno su prvi na tabeli u regionalnom takmičenju i jedini su tim bez poraza sa svih sedam pobeda, dok su crveno-beli trenuitno na šestom mestu sa pet pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jednim porazom, ali i utakmicom manje.

ABA liga odredila je i sudije za prvi derbi u sezoni, a pravdu će deliti Damir Javor, Josip Radojković i Marko Mustapić.  Ostaje da se vidi kako će reagovati navijači na ovu sudijskiu trojku.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ČOVIĆ: Partizan je favorit u derbiju, projektovani su da osvoje Evroligu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022

Prvi čovek crveno-belih direktan...Crvena zvezda će u ponedeljak dočekati Partizan u derbiju 8. kola ABA lige (20 časova)...Predsednik crveno-belih Nebojša Čović prepušta ulogu favorita komšijama, koji su neporaženi u dosadašnjih sedam mečeva regionalne lige...- Za mene je Partizan favorit....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.