KLUB PRESEKAO: Iz Crvene zvezde otišla DVA KOŠARKAŠA, obojica su Srbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 18:01

KLUB PRESEKAO: Iz Crvene zvezde otišla DVA KOŠARKAŠA, obojica su Srbi

Idu na kaljenje.

Posle Nikole Topića, koji je posle osvajanja titule juniorskog šampiona Evrope pozajmljen Megi, još jedan igrač Crvene zvezde iz zlatne generacije karijeru nastavlja u ABA ligi. U pitanju je Pavle Mišić, ali ne samo on, već i Lazar Gagić.

Mišić i Gagić će u narednoj sezoni igrati za FMP iz Železnika, gde će im trener biti Nenad Stefanović, koji jako dobro poznaje Mišića upravo iz U18 reprezentacije.

Mišić je na pomenutom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << turniru prosečno beležio 5,2 poena i nešto manje od 4 skoka po meču. Posebno je veliku ulogu odigrao u finalu kada je neutralisao jednog od najtalentovanijih košarkaša sveta Adaja Maru.

Istakao i na juniorskom turniru Evrolige, gde je prosečno beležio 8,4 poena i 6,3 skoka.

Gagić je sa druge strane na juniorskom turniru Evrolige prosečno imao 11,3 poena.

Obojica su potpisali ugovore sa Panterima i obojica su potpisali na četiri godine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.