KIJA SE UDAJE ZA BIVŠEG DEČKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? Slobin komentar BOLI!

Izvor: Svet, 21.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA SE UDAJE ZA BIVŠEG DEČKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? Slobin komentar BOLI!

Kristina Kija Kockar udaje se za bivšeg fudbalera Crvene zvezde, Miloša Dimitrijevića, koji je bio u vezi sa voditeljkom Dušicom Jakoviljević.
Kako prenose mediji, pobednica prve sezone “Zadruge” nakon samo dva meseca zabavljanja poželela je brak i porodicu sa sportistom.
– Miloš je ubrzo posle raskida sa Dušicom uplovio u vezu sa Kijom. Upoznali su se u Istanbulu preko prijatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Odlično funkcionušu, imaju poverenja jedno u drugo i žive za trenutke koje provode zajedno – otkriva dobro obavešteni izvor ua “Kurir” i dodaje:
– Pošto se zaljubljeni par skoro ne razdvaja, njihovi prijatelji prozvali su ih da žive kao muž i žena. Malo, pomalo i došli su na ideju da bi to zaista moglo da se dogodi. Miloš je rekao Kiji da bi voleo da mu bude supruga, što je nju usrećilo. U njihovom društvu uveliko se priča o svadbi – kaže izvor.
Lepi Mića, koji je nakon “Zadruge 1” ostao u korektnim odnosima sa Kijom, potvrdio je ova saznanja.

– Video sam se sa Kijom. Pohvalila mi se da je sa onim malim fudbalerom u vezi i da joj jako prija. Rekla mi je da se udaje, da je pronašla ljubav svog života, da se oseća fenomenalno i da nikad nije bila srećnija i voljenija. Dečko vodi računa o njoj i zbog te pažnje koju joj pruža, ali i velike ljubavi, ona hoće da se uda. E sad, ne znam da li se šalila ili je bila ozbiljna, ali poznajući je, rekao bih da je to istina. Ja im od srca želim sve najlepše, a što se mene tiče, mogu i da im kumujem – rekao je Lepi Mića.
Kija i Dušica nisu bile dostupne za komentar, a ni Kijin bivši muž, Sloba Radanović nije bio rad da priča na ovu temu:
– Ne zanima me – bilo je sve što je rekao na vest da se njegova bivša žena udaje.
Kad se saznalo da je Kija sa Milošem, ona se oglasila na Instagramu:
– Nikome nisam skinula dečka ili otišla na letovanje sa zauzetim dečkom. Takvi epiteti ne stoje pored mog imena.
Dušica nije komentarisala vezu Kije i bivšeg, ali je tada poručila da je uvek zaljubljena.
Svet
The post KIJA SE UDAJE ZA BIVŠEG DEČKA DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? Slobin komentar BOLI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.