Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATAI ZAGONETAN: Da li idem ili ostajem…

Bez dileme Aleksandar Katai bio je najbolji igrač Crvene zvezde u jesenjem delu sezone u Superligi Srbije što mu je pomoglo da dobije nagradu za igrača godine u izboru kapitena superligaških timova, koji tradicionalno sprovode Večernje novosti.

U intervjuu datom tim povodom Zvezdina desetka pričala je i o svojoj budućnosti u crveno-belom dresu.
– Ugovor mi ističe u junu 2017. godine, što znači da bih morao da ga produžim, inače ću iduće godine biti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << slobodan igrač. Voleo bih, naravno, da sa Zvezdom igram u Ligi šampiona ili bar u grupnoj fazi Lige Evrope, ali neću sada da kažem: idem ili ne idem. Videčemo šta će da se desi, sa osmehom konstatuje Katai.
Za svoje dobre partije ne želi sebično da uzima zasluge samo za sebe već Katai u prvi plan ističe ceo tim.
– Za moje dobre igre zasluge ima čitava ekipa. Trener Božović je sve postavio na svoje mesto, uigrali smo se, i zaista igrali izvanredno. I lepo i efikasno i profesionalno. Mislim da zaista imamo sjajan tim, sa nekoliko pojačanja o kojima se priča, i ako ostanemo na okupu, možemo i do Lige šampiona. Uz malo neophodne sree, naravno, kaže igrač godine.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.