KATAI:Počeli smo sa četiri pobede,isti cilj protiv Pjunika

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 14:10

KATAI:Počeli smo sa četiri pobede,isti cilj protiv Pjunika

Crvena zvezda dočekuje jermenski klub u sredu od 20.45.

Fudbaleri Crvene zvvezde će u sredu od 20:45 dočekati Pjunik u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Početak ovogodišnjeg evropskog puta crveno-beli dočekuju u sjajnom raspoloženju, zahvaljujući jednom od najboljih startova sezone u istoriji kluba, a Aleksandar Katai veruje u kontinuitet dobrih rezultata.

- Sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo startovali sa četiri pobede, na najbolji mogući način i nema razloga da tako ne nastavimo već u sredu. Očekuje nas utakmica protiv tima koji je prvak Jermenije i sigurno neće biti lako, ali moramo da budemo realni i kažemo da na Marakani ni mnogo veći klubovi ne mogu da se naigraju fudbala. Utakmica protiv Radnika je možda bila i najbolja od starta sezone, mislim da su navijači uživali doslovno od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduka i na krilima toga dočekujemo Pjunik. Svi smo uzbuđeni pred utakmicu u sredu, verujem da je takvo raspoloženje i kod navijača i očekujem pun stadion - počeo je Katai.

Kao i ostali prvotimci crveno-belih, i Katai je oduševljen idejom da svi dođu u Zvezdinim dresovima i da se tribine oboje u crveno-belo.

- Fantastična ideja. Nadam se da će biti što više Kataija na tribinama. Šalu na stranu, razgovaramo međusobno o tome i oduševljeni smo. Biće to atmosfera za pamćenje i sjajna slika koju ćemo poslati - svi zvezdaši kao jedan. Verujem da će to sve biti propraćeno dobrom partijom na terenu, te da će spektakl zaista biti potpun. Siguran sam da nas očekuje jedno lepo avgustovsko veče i da ćemo na najbolji mogući način startovati ovogodišnji evropski put - podvukao je Katai.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katai: Počeli smo sa četiri pobede, isti cilj i protiv Pjunika

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2022

Sezonu smo otvorili sa četiri pobede, na najbolji mogući način i nema razloga da tako ne nastavimo u sredu protiv Pjunika, rekao je najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai uoči starta kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ko je Pjunik i šta čeka Zvezdu na putu ka Ligi šampiona

Izvor: RTS, 02.Avg.2022, 08:31

Prva prepreka na putu Crvene zvezde ka grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone je ekipa Pjunika. Klub iz prestonice Jermenije sigurno je bio nezadovoljnijiji žrebom u odnosu na srpsku ekipu, koja je apsolutni favorit, ali daleko od toga da crveno-beli treba da unapred slave pobedu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.